Yeni Zelanda, Çin, İsrail, İtalya vb. başardı. Tehlikeyi büyük oranda savdı. Biz de başarabiliriz. Türk toplumu 200 kadar ülke içinde kişisel t...

     Yeni Zelanda, Çin, İsrail, İtalya vb. başardı. Tehlikeyi büyük oranda savdı. Biz de başarabiliriz. Türk toplumu 200 kadar ülke içinde kişisel temizliğe çok önem veren ilk 10 ülke arasında yer alır.
     AB ülkelerinin çoğunda sağlıklı tuvalet bile yok. Artvin ilimize komşu küçük ülkedeki tuvaletleri bir görseniz insanlığınızdan utanırsınız.
     Bizde kolonya kullanma alışkanlığı on yıllardır zaten var. Sabunu bırakmış değiliz. “Ukala sosyetikler” kolonyayı, sabunu, hamamı, keseyi küçümserdi. Hiçbir özelliği olmayan kimyasal jelleri bir matah sanırdı. Şimdi hepsi gerçek temizlik ürünlerine döndü.
     Tıp uzmanı olmayan medya meddahlarını takip etmeyin, okumayın, dinlemeyin. Hele ki Twitter adlı çöplüğü hiç kaale almayın. CIA kuklası FETÖ’nün ajanları binlerce sahte hesap ile algı yönetimi (panik) üretmekte…
     Türkiye’nin çok meselesi vardır. Ancak tıp alanında çok üst seviyede bir ülkedir. Dünyanın her tarafından insanlar ülkemize tedavi olmak için gelmektedir.
     Geçen gün bir hastaneye gittim. Gözlük camlarımı kontrol ettirdim. Dişimdeki sorunu gösterdim. Bunlar için 1 dakika bile kuyrukta beklemedim. Sağlık çalışanlarının kibarlığı, titizliği olağanüstü idi.
    Devletin yetkililerinin önerilerini uygulamaktan başka yollara sapmayalım. Enseyi karartmayalım.
    Ekonomik darlık, sıkışma ve kriz de atlatılacaktır. Türkiye'yi hiçbir güç durduramaz. Hırsız ülkelerin tuzakları işe yaramayacaktır.
Ali Özdemir
0505 220 83 85
29.04.2021