Eski Karabük Valisi Fuat Gürel’in oğlu Ali Emre Gürel’in aracı ile yaptığı ve iki öğretmenin hayatını kaybettiği kazaya ilişkin görüntülerin bir yıl sonra ortaya çıkması tartışmalara neden oldu.  


Kaza, geçtiğimiz yıl 30 Haziran’da Bulak Kavşağında meydana geldi. Dönemin Karabük Valisi Fuat Gürel'in oğlu Ali Emre Gürel idaresindeki 45 B 5576 plakalı otomobil, Karabük istikametine seyir halindeyken, Salih Portakal (71) idaresindeki 78 AH 435 plakalı otomobile çarptı. Kazada çarpmanın şiddetiyle araçtan dışarıya savrulan sürücü Salih ile eşi Behiye Portakal (69) olay yerinde hayatını kaybederken, diğer araçta bulunan sürücü ile Bedirhan Erdoğan (20) yaralandı.

1 YIL SONRA ORTAYA ÇIKTI!
Karabük’ün eski Valisi Fuat Gürel’in oğlunun karıştığı feci kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ise bir yıl sonra ortaya çıktı. Görüntülerde, Karabük istikametine hızlı bir şekilde seyreden Emre Gürel idaresindeki otomobilin Salih Portakal idaresindeki 78 AH 435 plakalı otomobile çarptığı görülüyor. Çarpmanın şiddetiyle savrulan otomobilin defalarca döndüğü yer alıyor. Kaza sonrası savcılığa sevk edildikten sonra Gürel, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmış ve 3 ay cezaevinde kalmıştı.
MOBESE görüntülerinin kazadan bir yıl sonra ortaya çıkması tartışmalara neden olurken; kazayı gösteren MOBESE kayıtlarının “yok denilerek soruşturma dosyasına konmadığı”, “kazada hayatını kaybeden öğretmen çiftin olay tutanaklarında hatalı taraf olarak gösterildiği”, bu nedenle de Ali Emre Gürel'in “170 bin lira tutan araç hasarının faturasının kazada ölen çiftin çocuklarına” gönderilip ayrıca haciz işlemi başlatıldığı iddia edildi.

Gelin ile damadın tehlikeli ateş eğlencesi! Gelin ile damadın tehlikeli ateş eğlencesi!

TÜRKİYE'DE TARTIŞMA ÇIKARAN GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI!

Meydana gelen kaza sonrası MOBESE görüntülerinin dava dosyasına konulduğu, görüntülerin saklandığı ya da gizlendiği iddiasının doğru olmadığı belirtildi. Öle öğretmen çiftin çocuklarına giden haczin ise sigorta şirketinin kusurlu taraftan parayı tahsil etme yönüne gittiği, olaydan eski Karabük Valisi Fuat Gürel’in haberinin olmadığı, kazada hayatını kaybeden öğretmen çiftin çocuklarıyla “ne yapabiliriz?” diyerek görüşmek istediği, çocukların Vali Gürel ile görüşmek istemediği kaydedildi. 
Kentte, kaza görüntülerinin neden Vali Fuat Gürel’in ayrılmasından sonra ortaya çıktığı tartışması sürerken, taraflardan herhangi bir açıklama gelmedi. 

Haber: Ersin Turan