Karabük İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, 9-15 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirdikleri operasyonda çeşitli suçlardan arama kararı bulunan 28 kişiyi yakaladı. Yapılan işlemler sonucunda 15 kişi serbest bırakılırken, aramaları bulunan 1 kişi 5-10 yıl arasında, 1 kişi 3-5 yıl arasında, 6 kişi 1-3 yıl arasında ve 5 kişi 1 yıl arasında olmak üzere toplam 13 kişi tutuklanarak ceza infaz kurumuna konuldu.

Bolu ve Düzce, Zonguldak, Karabük ve Bartın'a sel ve taşkın uyarısı! Bolu ve Düzce, Zonguldak, Karabük ve Bartın'a sel ve taşkın uyarısı!

16-17 Şubat tarihlerinde ise polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen ikinci operasyonda, aranan şahısların bulunduğu belirlenen adreslere yönelik operasyon düzenlendi. Yapılan uygulamada 7 kişi yakalanırken, 3 kişi serbest bırakıldı. İdari para cezası ödeyen 1 kişi ile ifade işlemleri tamamlanan 2 kişi serbest bırakılırken, 4 kişi haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu için tutuklanarak ceza infaz kurumuna konuldu.

İHA

Karabük Haberleri