Meteorolojiden Zonguldak’a uyarı! Gök gürültülü sağanak yağışa hazır olun Meteorolojiden Zonguldak’a uyarı! Gök gürültülü sağanak yağışa hazır olun

CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Tahsin Erdem, Özellikle son günlerde Zonguldak Belediyesi çalışanları arasında uygulanan mobbing ve baskıların sonuç vermeyeceğini, belediye çalışanlarının bu baskılara boyun eğmeyeceğini söyledi.

Göreve geldiklerinde belediye çalışanları arasında hiç bir şekilde ayrım yapmayacaklarına vurgu yapan Tahsin Erdem, “CHP’li, AKP’li, MHP’li, İYİ Parti’li, Refah Partili ve diğer partililer arasında ayrım yapmaksızın omuz omuza çalışacağız. Zonguldak Belediyesi’nde çalışma barışını sağlamazsak hizmet üretemeyiz. Bunun için işçi ve memur sendikalarıyla görüşüp günün koşullarına göre ek sözleşmeler yapacağız. Son 5 yılda ilçe belediyelerinin verdiği maaşların altında ücret alan Zonguldak Belediye çalışanlarının hakkını gasp edenler, bizim hakkımızda ‘maaş ödeyemez, yatırım yapamazlar’ şeklinde kara propaganda yapıyor. Anlaşılan tutuştular. Göreve geldiğimizde önce Zonguldak Belediye personelinin, sonra halkın yüzü gülecek” dedi.