Batı Karadeniz bölgesini etkisine alan soğuk hava dalganın etkisiyle kar kendini gösterdi.
Aralık ayında yağması beklenen kar yurda giriş yaptı. Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'nun pek çok ili ile birlikte Zonguldak Bartın ve Karabük'ün yüksek kesimlerinde de kar yağışı başladı. Zonguldak yüksek kesimleri ve merkezinde kar yağışı etkili olmaya başlarken kar yağışının gece saatlerinde daha çok etkili olması bekleniyor.

Whatsapp Image 2024 01 12 At 16.34.42


KAR SABAHIN İLK SAATLERİNDE ETKİLİ OLMAYA BAŞLADI!
Zonguldak’ta sabah saatlerinden itibaren yüksek kesimlerde kar yağışı etkili oldu.Zonguldak'ta etkili olan kuvvetli fırtına ve yağmur gece saatlerinden itibarin yerini karla karışık yağmura bıraktı. Sıcaklığın sıfır derecenin altına düştüğü yüksek kesimler beyaz örtüyle kaplandı.İl merkezinde ise 2 dereceye düşen hava sıcaklığı sebebiyle yer yer yağmur ve karla karışık yağmur etkisini sürdürüyor. Fırtına sebebiyle Liman Caddesi mevkisinde dalgalar meydana geldi. Öte yandan il genelinde ekipler yaşanabilecek heyelan risklerine karşı tedbirlerini aldı. 

1 haftadır kayıp olan üniversite öğrencisi bakın nerede ortaya çıktı! 1 haftadır kayıp olan üniversite öğrencisi bakın nerede ortaya çıktı!

Whatsapp Image 2024 01 12 At 16.34.42 (2)

Whatsapp Image 2024 01 12 At 16.30.39