Belediye İş Sendikası ile Çaycuma Belediyesi arasında 26 işçiyi ilgilendiren toplu iş sözleşme görüşmeleri anlaşma ile sonuçlandı ve mutlu sonla bitti.

Çaycuma Belediyesinin makamında gerçekleştirilen toplu iş sözleşmesi törenine, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Belediye İş Sendikası Şube Başkanı Osman Karataş, şube başkan yardımcısı Hasan Aydın ile şube denetleme kurulu üyesi Önder Demir katıldılar ve tolu sözleşme görüşmelerinde anlaşmaya varılarak imzaları attılar.

Belediye İş Sendikası Şube Başkanı Osman Karataş ile Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, imzalanan toplu sözleşmenin ardından işçilere hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek sorunsuz şekilde bitirmenin mutluluğunu yaşadılar.

Belediye İş Sendikası Şube Başkanı Osman Karataş, sözleşmenin mutlu sonla bitmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek bu konuda anlayışlı olan Belediye Başkanı Bülent Kantarcı'ya da teşekkür ettiğini belirtti.

Çaycumalılar buluşuyor etkinliği bu yıla damga vuracak! İşte program Çaycumalılar buluşuyor etkinliği bu yıla damga vuracak! İşte program