Sağlık Bakanlığı 36 Bin personel alımı ne zaman? Başvurular başladı mı? Sağlık Bakanlığı 36 Bin personel alımı ne zaman? Başvurular başladı mı?

Babasını Bıçaklayarak Öldürdü

Çankırı'da Karatekin Mahallesi'nde meydana gelen dehşet verici olayda, İ.D. adlı şahıs, tartıştığı babası Hasan Demirci'yi bıçaklayarak öldürdü. İ.D., daha sonra babasının cansız bedenini yakmaya çalıştığı iddia edildi. Olay, 20 Aralık 2023 Çarşamba günü akşam saatlerinde bir evde gerçekleşti.

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Ambulans, Emniyet Güvenlik Güçleri ve Olay Yeri İnceleme Ekipleri sevk edildi. Cumhuriyet Savcısı da olay yerinde incelemelerde bulunarak soruşturmayı yönetiyor.

Cansız Bedeni Sobada Yakmaya Kalkıştı!

İ.Demirci'nin, pazartesi günü işlendiği tahmin edilen cinayette babası Hasan Demirci ile öğrenilemeyen bir sebep yüzünden tartıştığı belirlendi. Tartışmanın büyümesi sonucunda İ.Demirci, babasını bıçaklayarak öldürdü. İ.Demirci'nin vahşi cinayetin ardından babasının cesedini yakmaya çalıştığı iddia edildi.

Polise ihbarda bulunan bir şahsın, İ.Demirci'nin babasını öldürdüğünden şüphelendiği ihbarı üzerine gerçekleştirilen polis aramasında, ev içerisinde kan lekeleri ve sobada kemik parçaları bulundu. Şüpheli İ.Demirci gözaltına alınırken, babanın cansız bedeni Adli Tıp morguna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABER MERKEZİ