Zonguldak Kömürspor’un iç sahada bütün maçlarına gelerek takımına  destek veren Kader Dönmez, sosyal medyadan Kömürspor’a çağrıda bulundu.

Türkiye'nin en pahalı tuvaleti Zonguldak'a vatandaştan sitem! "Fatura hep medeniyete kesilir!" Türkiye'nin en pahalı tuvaleti Zonguldak'a vatandaştan sitem! "Fatura hep medeniyete kesilir!"

Zonguldak Könürspor taraftarı Kader Dönmez, “Sizin arkanızda çekiç ve tokmak var. Madencinin kanı var. Dedelerimizin alın teri var. Henüz herşey bitmedi. Hadi kalk ayağa. Sen Elmasım son sözünü söylemedin”dedi.

Dönmez paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

“Şimdi başını kaldır ileriye doğru yürü. Karanlık madenlerden sonu aydınlık olan yola savaş savaşa yürü. Sen Zonguldakspor’dan pes edemezsin. Sen Zonguldaksporsun pes edemezsin. Geçmişini düşün. Cebeci Stadyumunu düşün. 11 Mayıs’ı düşün. Ve arkandan Çanakkaleye  gelen binlerce gücü düşün. O kupa göğe nasıl yükseldi bundan sonra nasıl yükselecek onu düşün. Sakın eğme başını. Asla boyun eğmez madencinin torunu. Sizin arkanızda çekiç ve tokmak var. Madencinin kanı var. Dedelerimizin alın teri var. Henüz herşey bitmedi. Hadi kalk ayağa. Sen Elmasım son sözünü söylemedin”dedi.

Emre Can Bayram