Tam kapanma var mı, Ramazan Bayramında sokağa çıkma yasağı olacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması...

KABİNE TOPLANTISI KARARLARI MERAKLA BEKLENİYOR

Başkan Erdoğan liderliğinde toplanan Kabine, kritik gelişmeleri değerlendiriyor. Bakanlar Kurulu'nun ilk ve en önemli gündemi koronavirüs ile mücadele olacak. Kabine toplantısı kararları öncesi milyonlarca kişi gözünü Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne çevirmiş durumda. Kısmi kapanma için belirlenen takvimin son gününde Kabine toplantısı kararları ile sürecin devamı veya yeni boyutu duyurulacak. KABİNE TOPLANTISINDA SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA SUNUM YAPACAK Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son Bilim Kurulu toplantısında önerilen tavsiye kararlarını Bakanlar Kurulu ile paylaşıyor. Koca, elindeki son verileri Kabine'ye sunuyor. BİLİM KURULU'NDAN 'TAM KAPANMA' ÖNERİSİ A Haber'in aktardığına göre; Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Başkanlığında toplanan Koronavirüs Bilim Kurulu süreci ele aldı. Vakaların azalış eğrisinin detaylıca incelendiği toplantıda, beklenen sonucun elde edilemedği vurgulandı. Bilim Kurulu'nun Kabine'ye tam kapanma önerisinde bulunduğu belirtiliyor. Kabine toplantısı kararları açıklanırken, tam kapanmanın duyurulup duyurulmayacağı merak konusu...

BAYRAM'DA TAM KAPANMA OLACAK MI?

Şırnak'tan acı haber. Zırhlı araç devrildi... 2 asker şehit oldu! Şırnak'tan acı haber. Zırhlı araç devrildi... 2 asker şehit oldu!
Kamuoyunda en çok dillendirilen konuların başında bayramda tam kapanma geliyor. Vatandaşlar, 'Bayramda tam kapanma olacak mı?' sorusuna yanıt ararken, Kabine toplantısı kararları ile bu konu da aydınlığa kavuşacak.Bayramın 9 güne tamamlanıp, 9 gün tam kapanmaya gidilmesi ve vakaların tamamen azaltılması üzerinde durulduğu belirtiliyor. Bir başka seçenek olarak da 5 günlük bir tam kapanma olabileceği belirtiliyor.Bugün Kabine toplantısı kararları ile tam kapanma açıklanırsa bayram ile birlikte yaklaşık 3 hafta tam kapanma olmuş olacak.
OKUL ÖNCESİ UZAKTAN EĞİTİME GEÇECEK Mİ?Başkan Erdoğan, son Kabine toplantısı kararlarını duyurduğu ulusa sesleniş konuşmasında okul öncesi eğitim kurumlarının çalışmaya devam edeceğini bildirmişti. Kabine toplantısı kararları sonucunda tam kapanma uygulanırsa okul öncesi eğitim kurumlarının da uzaktan eğitime geçebileceği belirtiliyor.BAŞKAN ERDOĞAN KABİNE TOPLANTISI KARARLARI İLE İLGİLİ ULUSA SESLENECEKBaşkan Recep Tayyip Erdoğan, milyonların beklediği Kabine toplantısı kararları ile ilgili bir ulusa sesleniş programı düzenleyecek. Bakanlar Kurulu sonrası Külliye'de kameralar karşısına geçecek olan Başkan Erdoğan, Kabine toplantısı kararları ile gündeme dair değerlendirmelerini duyuracak. CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SAAT KAÇTA AÇIKLAMA YAPACAK? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 18.30 ile 19.00 arasında kameralar karşısına geçmesi bekleniyor.