Yerel seçim çalışmaları kapsamında saha çalışmalarına hız kesmeden devam eden İYİ Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Kaya Adanır, seçim koordinatörü eski Zonguldak Valisi Yavuz Erkmen, İl Başkanı Erdal Gülay ve beraberindekilerle birlikte İncivez Mahallesi'ndeki bir kafede gençlerle bir araya geldi.

Belediye Meclis Üyesi Adayı Yiğitcan Yıldırım tarafından İncivez Mahallesi’nde organize edilen gençlik buluşmasında, İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Kaya Adanır ve İYİ Parti heyetini davul zurna ve köçekle karşılandı. Kaya Adanır, Erdal Gülay ve Yavuz Erkmen gençlerle karşılıklı oynadı İYİ göbek de attı, seçimle karışık eğlenceli bir gençlik buluşması yaşandı.

İYİ Parti Bölge Koordinatörü Yavuz Erkmen “Beş yıldır bu şehirde hiçbir şey değişmedi, gençlerin yaşam konforlarında hiçbir değişiklik yaşanmadı. Adayımız Kaya bey Belediyecilik konusunda oldukça deneyimli. Bu şehrin İYİ’lere ihtiyacı var. Kaya Bey’in çok güzel projeleri var, hep birlikte Zonguldak’ı gençlerle birlikte yönetelim.”

Kapuz plajını ve Fener’i kim işletecek! Belli oldu Kapuz plajını ve Fener’i kim işletecek! Belli oldu

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, böyle eğlenceli bir fotoğrafın altına “ İYİ’LER İYİ GÖBEK DE ATAR!” esprisini de eklemek istedik. Hakkını yemeyelim. İYİ Parti İYİ çalışıyor. Haber-Yorum: Mustafa Emen