İyi Parti İl Teşkilatı bugün parti binasında toplanarak İyi Parti Merkez İlçe Başkanlığına yeni atanan Candemir Ongan’ı açıkladı. 

Parti binasındaki açıklamaya İyi Parti İl Başkanı Erdal Gülay ve yoğun bir parti kalabalığı eşlik etti.

Gülay; ‘Candemir Ongan arkadaşımız partimizi iyi yerlere getirecek

İyi Parti İl Başkanı Erdal Gülay, “

Atanmasına yönelik genel merkezimizle yaptığınız görüşmeler neticesinde Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’in ve Teşkilat Başkanımız Buğra Kavuncun’unda yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde Şahsıma tevdi edilen merkez ilçe başkanlığı görevi Candemir Ongan arkadaşımıza yetkimizi almış bulunmaktayız. Partimizin 28 Ekim Cumartesi günü 81 ilin il başkanları ilçe başkanlarımız ve tüm partililerimiz buraya geldi. Coşkulu bir altıncı yıl kutlaması gerçekleştirdik. Bu kutlamalara Genel Merkezime Candemir arkadaşımızla giderek Teşkilat Başkanımız Buğra Kavuncu, bölge sorumlumuz Erin Beyaz’ı ziyaret ettik. Bu ziyaretlerde Candemir arkadaşımızın partimizi iyi yerlere getireceğini düşünerek kendisine başarılar dilediler”dedi.

Ongan; ‘Bu işler yalnız olmuyor’

Zonguldak'ta grizu patlamasında solup giden hayatlar... Zonguldak'ta grizu patlamasında solup giden hayatlar...

İyi Parti Merkez İlçe Başkanı Candemir Ongan, “Süreci sayın başkanım anlattı. Burada olmamızda vesile olanların başında il başkanımız geliyor. Daha sonra beni buraya laik gören Genel Başkanımız Meral Akşener’e, Teşkilata Başkanımız Buğra Kavuncu, özverileri içinde Ersin Beyaz’a ve Adnan başkanımıza teşekkür ediyorum. Sizle burada görmek ve aktif rol oynamak benim için çok önemli. Ben gönülden iyi partiliyim. Bana ne görev verilirse ben yapmaya hazırım. Bugün böyle bir görev verildi. Laiki ile yapmaya hazırım. Bu işler yalnız olmuyor kesinlikle insan seli gerekiyor”dedi.

Emre Can Bayram

IMG_9751