Dr. Evrim Balbaloğlu'nun, tacizle suçlanan Belediye Başkanı'nı aday göstermesi, partideki çatışmaları derinleştirdi.

Öğrencilerin Zonguldak'a geldiklerinde ilk tepkisi gündem oldu! Öğrencilerin Zonguldak'a geldiklerinde ilk tepkisi gündem oldu!

Taciz davası 22 Şubat'ta görülecek olan Gökhan Demirtaş'ın İYİ Parti adayı olarak açıklanması, İYİ Parti Kozlu İlçe Başkanı Ender Adıbaş'ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla gündeme geldi. Adıbaş, "İddia o ki 6 milyona gitmiş he… Yazık çok yazık. En şaşırtıcı olanı da bir kadının aldığının konuşulması" ifadelerini kullanarak partisindeki çalkantıyı dile getirdi.

Ender Adıbaş, paylaşımının devamında "Zonguldak'ın kaderi Zonguldaklı bile olmayan bir kadının eline bırakılamaz. Kaldı ki bunu milletvekili seçimlerinde tecrübe ettik" sözleriyle, Dr. Evrim Balbaloğlu'nun partiye yüklü miktarda bağış ile transfer ettiği iddialarına vurgu yaparak tepkisini dile getirdi.

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş'ın partide aday gösterilmesine karşı çıkan İYİ Parti teşkilat üyelerinin istifa sinyali verdiği belirtilirken, partideki içsel sorunların daha da derinleştiği gözlemleniyor.