İstanbul'un Kağıthane ilçesinde, bir tekel bayiinin önüne patlayıcı atan ve ardından kaçan 2 kişi, olayın şahidi tarafından kovalandı. Patlamadan sonra silah sesleri yükseldi. Güvenlik kameraları, o anları kaydetti.

Olay, dün Çağlayan Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, tekel bayiinin önüne kasklı 2 motosikletli geliyor ve bir süre bekledikten sonra patlayıcıyı bırakıp kaçıyor. Patlama sonrasında, tekel bayiinden çıkan bir şahıs, silahla saldırganların peşine düşüyor.

Herkes ehliyet alamayacak! Ehliyet almaya testli kısıtlama getiriliyor Herkes ehliyet alamayacak! Ehliyet almaya testli kısıtlama getiriliyor

Güvenlik kamerası görüntülerinde, motosikletlilerin patlayıcıyı bırakıp hızla uzaklaştığı, ardından tekel bayii önünden çıkan kişinin silahla havaya ateş açtığı görülüyor. Ancak saldırganları yakalayamayan şahıs, tekrar bayiine geri dönüyor.

Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, silah seslerini duyan polis ekipleri olay yerine intikal etti. Şahısların arkasından ateş eden kişi gözaltına alınırken, kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı.

Güvenlik kamerası görüntüleri, patlamanın şiddeti ve yaşanan silahlı kovalamacanın detaylarını ortaya koyuyor. Polis, olayın şüphelilerini yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

İHA

Gündem Haberleri