Zonguldak'ta Cenaze Töreni Düzenlendi

15 Kasım akşamı meydana gelen kazada aracının arızalanması üzerine yardım etmeye çalışırken başka bir aracın çarpması sonucu ağır yaralanan Semih Cansız, 35 günlük yaşam mücadelesinin ardından yaşamını yitirdi.

Cenaze Töreni Uzun Mehmet Camii'nde Gerçekleştirildi

Cansız'ın cenazesi, memleketi Zonguldak'ta Uzun Mehmet Camii'nde düzenlenen cenaze töreninde sevenleri, yakınları ve meslektaşları tarafından dualarla uğurlandı. Törene Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, Zonguldak İdare Mahkemesi Başkanı Halil Onur ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ağır Yaralı Hastaneye Kaldırılmıştı

Kazanın meydana geldiği Gökbel mevkiinde, Cansız'ın aracının arıza yapması üzerine yardım etmeye çalışırken karşı yönden gelen başka bir aracın çarpması sonucu ağır yaralandığı belirtilmişti. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Cansız, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Zonguldak Valisi ve Yetkililer Törene Katıldı

ERDEMİR, Borsa İstanbul'un gözdesi oldu! ERDEMİR, Borsa İstanbul'un gözdesi oldu!

Cenaze törenine Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ve Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan'ın yanı sıra Zonguldak İdare Mahkemesi Başkanı Halil Onur ve diğer yetkililer de katıldı.

Son Yolculuğuna Uğurlandı

Öğlen namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Cansız'ın cenazesi, Asri Mezarlık'ta toprağa verildi. Cansız'ın vefatı, Zonguldak ve infaz koruma camiasında büyük üzüntü yarattı.

HABER MERKEZİ