İnağzı Mahallesinde ikamet eden bir vatandaş, ailecek sahile gitmek istediklerini ancak yol olmadığı için yığılan taşı toprağı tırmanmak zorunda kaldıklarını belirterek yetkililerden yardım istedi.

İnağzı'nda sahile inmekte zorluk çektiklerini ve tırmanmak zorunda kaldıklarını belirten vatandaş, kendi çabalarıyla yol yaptıklarını ancak yetersiz kaldığını ifade ederek yol talebinde bulundu. 

O anları videoya kaydeden Vatandaş, videoyu izleyenlerden sesini duyurmasını isteyerek ''Buraya yol istiyorum yetkililerden. Bakın haline yol yok, nereden gideceğiz? Sahile gideceğiz yol yok'' dedi.

Kapuz plajını ve Fener’i kim işletecek! Belli oldu Kapuz plajını ve Fener’i kim işletecek! Belli oldu

İnağzı sahil yoluna Belediye tarafından dökülen taş ve toprak kalıntılarından dolayı zorluk çektiklerini belirterek şikayetini dile getiren vatandaş, ''Bakın arkadaşlar bu toprağı buraya yığdılar, buralar dağ, orman oldu. Burada çoluk çocukla sahil yoluna yürümeye gideceğiz yol yok. Sahile inmek için burayı tırmanıyoruz, Zonguldak Belediyesine sesleniyorum; Nasıl bunları buraya yığdıysa sahil yoluna İnağzı'ndan yol versin'' dedi ve yetkililerden yardım istedi.