Sizce 90'lı yılların en sevilen oyunu, oyuncağı hangisi? Sizce 90'lı yılların en sevilen oyunu, oyuncağı hangisi?
Zonguldak’ın en büyük sorunu haline gelen “Şantaj=itibar suikastına” SON VERİN!  
  • Yıllardır bilinmesine rağmen 4 maymunun oynanmasından dillendirilemeyen Zonguldak’taki “Şantaj-Ahlaksızlık-tetikçilik” Vali Mustafa Tutulmaz’ın itirafıyla gündeme gelirken şimdi de “Şantaj, ahlaksız, tetikçilik” içeren yazıların son bulması için harekete geçilmesi bekleniyor.
  • Her kesimin işine geleni “Şantajcı-tetikçi-ahlaksız” ilan ettiği Zonguldak’ta siyaset, bürokrat ve iş dünyasından beslenen “Şantaj, ahlaksız, tetikçiliğin” son bulması için hep birlikte hareket edilmesi gereğinin üzerinde duruluyor.
  • Parti gözetmeden yıllarca can yakması nedeniyle siyasetçileri, bürokratları, iş insanlarını hayattan bezdiren, Ankara’da bile itibarsızlığa neden olan sorunun çözümü için Zonguldak’ın 5 milletvekili, vali ve tüm belediye başkanlarının aynı duruşu sergilemesi bekleniyor.
  • Sorunun çözümü, “Şantajcıya, ahlaksız yazı yazana maddi-manevi destek vermemek… Şantaj edeni deşifre etmek… Medyayı tetikçi olarak kullanmamak… Rakibi de olsa kime ‘Şantaj-ahlaksızlık-tetikçilik’ yapılırsa yapılsın yüksek sesle tepki göstermek… Dava açmak” dan geçiyor…
HABER: OSMAN SAV DETAYLAR OSMAN SAV’IN YAZISINDA…