Türkiye'de 30 büyükşehir ile birlikte corona virüs vaka ve can kaybında ön sıralarda anılan Zonguldak'ı önümüzdeki günlerde çok daha zor günler beklerken, bu mücadeleye en önde destek vermesi gereken BEÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi maddiyatsızlıktan istenilen hizmeti veremiyor.

Hastanede karantinada olan vatandaşın yine karantinadaki akrabasından ilaç ister durumdaki BEÜ'nün ihalesine ödeme yapmadığı için giren bile olmuyor.

 

MİLLETVEKİLLERİNE ÇAĞRI

Zonguldak Milletvekillerinin en başta Corana Virüs ve sonrası için Bülent Ecevit Hastanesini düştüğü borç batağından kurtarması gerekiyor. 

30 Büyükşehir ile birlikte Corana Virüs konusunda riskli olarak gösterilen Zonguldak'a hastaneye ödenek konusunda da destek verilmesi yönünde milletvekillerinin devreye girmesi bekleniyor.

Bakan Özhaseki'den Özcan Ulupınar'a Destek: Devrek'te Buluşma Bakan Özhaseki'den Özcan Ulupınar'a Destek: Devrek'te Buluşma

Corona virüs sürecinde can kaybı ve vakalar üzerinde polemikten başka birşey yapmayan milletvekillerinin bu sorunu çözüp en azından "Bir" işe yaraması isteniyor. 

 

BEÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesinin potansiyelinin Sağlık Bakanlığı veya Cumhurbaşkanlığına iletilmesi ve ödeneksizlikten oluşan sorunların açık net şekilde söylenmesi durumunda gerekli desteğin alınabileceği tahmin ediliyor. 

Özellikle 30 büyükşehir ile birlikte tek anılan ilin Zonguldak olması durumun vahamiyetini ortaya sermesi açısından da faydalı olacağı ifade ediliyor. 

 

https://www.imzagazetesi.com.tr/haber-flas-boyle-nereye-kadar-7017.html