CHP Kilimli İlçe boş durmuyor... CHP Kilimli İlçe boş durmuyor...

Halk adına ve “Fikri takip gazeteciliğinin” öncüsü İMZA kuruluş yıldönümünü kutluyor

İMZA GAZETESİ 6. YAŞINDA 6 YILDIR DOĞRU; DÜRÜST; İLKELİ, SEVİYELİ, CESUR, HALK ADINA “FİKRİ TAKİP” GAZETECİLİK YAPARAK DİK DURUŞUNDAN TAVİZ VERMEYEN İMZA GAZETESİ ZONGULDAK’IN HER YERİNE İMZASINI ATTI, ATMAYA DA DEVAM EDECEK….  
  • Gazeteci Osman Sav’ın sahipliğinde, duayen usta gazeteci Mustafa Emen’in Genel yayın Yönetmenliğinde habercilikte ve kamuoyu oluşturmakta yeni bir döneme imza atan İMZA Gazetesi, 6. yılına girmenin haklı mutluluğunu ve onurunu yaşıyor.

 

  • Hiçbir masraftan kaçınmayarak özenle hazırlanıp ilk sayısı Ekim 2016 yılında çıkan İMZA Dergisi, 5 sayı çıkmasının ardından Kozlu ilçesinde 24 Mayıs 2017 günü İMZA Gazetesi olarak haftalık yayın hayatına başladı. Düzenli olarak çıkartılan İMZA Gazetesi resmi ilan almaya da hak kazandı.

 

  • İMZA Gazetesi ilk sayısından itibaren doğru, dürüst, ilkeli, seviyeli, cesur ve kamu adına gazetecilik yaparak dik duruşuyla Zonguldak’ın her yerine İMZA’sını atarak ses getirdi. Yaptığı haber ve yorumlarla birlikte Zonguldak Havalimanı ve Zonguldak-Filyos yolu başta olmak üzere bir çok konudaki “Fikri takip haberciliği” ile icraatların hayata geçirilmesinde etkin rol oynadı. Çizgisini hiç bozmadan da bundan sonraki yayın hayatına devam ettirmekte kararlı olarak yoluna devam edecek.

 

  • Bu yolda ve bu başarıda İMZA Gazetesine maddi-manevi destek veren ve “Bu gazete mutlaka yaşamalı” diyen herkese, tüm okurlarımıza İMZA GAZETESİ AİLESİ olarak çok teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.

  Haber: MUSTAFA EMEN