Kastamonu’nun Tosya ilçesinde akaryakıt istasyonuna girmek için manevra yapan otomobil karşı yönden gelen başka bir otomobille çarpıştı. Araçların büyük hasar görmesine rağmen sürücülerin yara almadığı kaza ise güvenlik kamerasına yansıdı.
Kaza Kastamonu-Tosya yolu kum ocağı mevkinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kastamonu istikametinden gelmekte olan 39 BF 619 plakalı otomobil, kum ocağı mevkinde yol kenarında bulunan akaryakıt istasyonuna girmek için manevra yaptığı sırada karşı yönden gelen 19 RC 507 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada büyük hasar gören araçların sürücüleri ise yara almadan kurtuldu.

Kaza anı güvenlik kamerasında
Kaza anı ise saniye saniye akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde akaryakıt istasyonuna girmek için yolun sağına yanaşarak manevra yapmak için bekleyen otomobil, arkasından gelen araçların geçişini tamamlaması sonrasında yola çıkarken karşı yönden gelen başka bir otomobil ile çarpışıyor. Çarpışmanın etkisiyle her iki otomobil de ters yönlere savruluyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşına zam sinyali! Emekli maaşı masaya yatırılacak! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşına zam sinyali! Emekli maaşı masaya yatırılacak!