Edinilen bilgiye göre, K.K. idaresindeki 34 KK 8861 plakalı cip Çerkeş istikametinden Gerede istikametine seyir halindeyken Karabük’ün Eskipazar ilçesine bağlı Kemikli Aktaş Kalesi mevkisinde geldiği sırada önünde duran Ö.Z. yönetimindeki 34 DVD 251 plakalı otomobile çarptı. Arkadan gelen M.O. yönetimindeki AC 370 JW plakalı cip de K.K. idaresindeki 34 KK 8861 plakalı cipe arkadan çarparak zincirleme trafik kazası meydana geldi.

Üç aracın çarpışmasıyla birlikte 34 KK 8861 ve AC 370 JW plakalı ciplerde bulunan Ü.Ç. ve A.O. yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. 

Bir diğer kaza ise Karabük-Kastamonu yolu üzerinde meydana geldi.

TÜİK açıkladı! En düşük oranlar Zonguldak, Bartın, Karabük ve Küthaya'da... TÜİK açıkladı! En düşük oranlar Zonguldak, Bartın, Karabük ve Küthaya'da...

Edinilen bilgiye göre, E.T. yönetimindeki 34 FSJ 112 plakalı otomobil, Karabük’ten Kastamonu’ya seyir halindeyken Sarıahmetli köyü mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çarptı. Kazada otomobilde bulunan F.R.T. (14) ile A.T. (39) yaralandı. Yaralılar ambulansla Safranbolu Devlet Hastanesine kaldırıldı.