Uzman İslam Memiş Uyarıyor! Altın Fiyatlarındaki Düşüşler Alım Fırsatı mı? Uzman İslam Memiş Uyarıyor! Altın Fiyatlarındaki Düşüşler Alım Fırsatı mı?
İkamet Şartsız Lise Önlisans Lisans Mezunu 15 Branşta 95 Memur Alımı Üniversite kurumlarına kamu personeli alımı sürekli bir şekilde devam ediyor. Üniversite personel alımı ilanları kapsamında 3 farklı ilan yayımlandı. İkamet şartı olmadan 15 branşta 95 memur alımı gerçekleştirilecek. Kadrolu memur alımı için başvurular başladı. Kamu memur alımı için bugün detaylar belli oldu. Karabük Üniversitesi, Yozgat Bozok Üniversitesi ile Türk-Alman Üniversitesi 15 branşta toplamda 95 kamu personeli alımı gerçekleştirecek. Adaylar 28 Şubat 2022 tarihine kadar başvuru yapabilecek.
Türk Alman Üniversitesi KPSS P3 P93 P94 İle 5 Kadroda 10 Personel Alımı
Üniversite kurumları kamu personeli alım ilanı kapsamında farklı sınav türlerinde memur alımı gerçekleştiriyor. Türk Alman Üniversitesi personel alımı kapsamında 10 kamu çalışanı alımı yapacak. Türk-Alman Üniversitesi 10 kamu personeli alımı ilanında belirttiği gibi 3 farklı puan türünde alım yapacak. Türk-Alman Üniversitesi KPSS P3, KPSS P93 ve KPSS P94 puan türlerinde alım yapacak.  Lisans düzeyi için KPSSP3, Ön lisans düzeyi için KPSSP93 ve ortaöğretim düzeyi için KPSSP94 puanı geçerli sayılacak. Karabük Üniversitesi 64 Kamu Personeli Alımı Başvuru kılavuzu incelendiğinde Karabük Üniversitesi personel alımını KPSS taban puansız yapacak. 2020 yılı KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak. Lisans düzeyi için KPSSP3, Ön lisans düzeyi için KPSSP93 ve ortaöğretim düzeyi için KPSSP94 puanı esas alınacaktır. Adayların KPSS puanının, başvurduğu ilanın KPSS puan türüne uygun olması gerekmektedir. Karabük Üniversitesi kamu personeli alımı ilanına göre 22 destek personeli (temizlik görevlisi, şoför…) , 18 güvenlik görevlisi, 20 büro personeli ile 4 teknisyen alımı gerçekleştirilecek. Üniversite Hastanesi Hemşire Ebe ATT 21 Sağlık Personeli Alımı Yozgat Bozok Üniversitesi ikamet şartsız memur alımı duyurusunda farklı kadrolarda alım gerçekleştirilecek. Adayların KPSS taban puansız başvuru yapacağı ilanın detayları netleşti. Bu kapsamda adaylardan 2020 yılı  Lise mezunları için KPSSP94, Önlisans mezunları için KPSSP93, Lisans mezunları için KPSSP3 puanı esas alınacaktır. Alım duyurusuna göre 5 hemşire, 2 ebe, 1 fizyoterapist, 1 eczacı, 1 psikolog, 2 laborant, 5 sağlık teknikeri ve 4 diğer sağlık personeli alımı olmak üzere 21 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek.