Osman Zaimoğlu seslendi! 85 tane kiralık aracın hesabını verin Osman Zaimoğlu seslendi! 85 tane kiralık aracın hesabını verin

Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi'ne hayırseverler tarafından bağışlanan özellikli manuel tekerlekli sandalyeler ihtiyaç sahibi engellilere dağıtıldı.

Törende konuşma yapan Sakatlar Derneği Başkanı Hüseyin Şirin, hayırseverlere desteğinden dolayı teşekkür etti Hüseyin Şirin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi olarak bilindiği gibi yıllardır ilimizde ihtiyaç sahibi engellilerimizin tekerlekli sandalye taleplerini karşılamak için mücadelemize devam ediyoruz ve bugün itibariyle de yine ilimizde bulunan bağışçılarımızın derneğimize bağışladığı 10 adet özellikli tekerlekli sandalye, yani Bu ekonomik durumlar nedeniyle tekerlekli sandalye fiyatları şu anda 1800 liraya ulaşmış durumda tabii biz bu noktada bağış yapan kişilere tüm engelli camiası ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyoruz. Her zaman dediğim gibi bu çalışmalarımız engellilerimizin tekerlekli sandalye taleplerini karşılamak için imkanlarımız dahilinde faaliyetlerimiz devam edecek.Bugün itibariyle sandalyelerin teslimatına başlıyoruz inşallah bugün Tabii hava şartları biraz kötü olduğu için gelemeyen arkadaşlara sandalyelerini de Pazartesi vereceğiz. Buraya gelemeyen insanlara da kendi aracımıza İnşallah yollar açıldı zaman tekerlekli sandalyelerini bizzat evlerinde kendilerine teslim edeceğiz. Ben tekrar camiam adına bu noktada yardımda bulunan tüm yardımseverlere teşekkür ediyoruz.” İfadesine yer verdi. Tekerlekli sandalyeler engellilerin yakınlarına verildi.