CHP Zonguldak Belediye başkan adayı Tahsin Erdem’in pazarcı esnafı ve vatandaşlara yaptığı ziyarette CHP önceki dönem milletvekilleri Ünal Demirtaş ve Şerafettin Turpçu, merkez ilçe başkanı Osman Zaimoğlu ile partiler eşlik etti.
CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Tahsin Erdem, şunları söyledi:

“Yerel seçimler öncesi vatandaşlarla dertleşmeye, kucaklaşmaya çalışıyoruz, onların sorunlarını dinliyoruz. Gerçekten samimiyetle söylüyorum ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik koşullarda en düşük emekli maaşı olan 10.000 TL ile geçinmek mümkün değil. Onlar seslerini hiç kimseye duyuramıyorlar. Bizlerin yapacak olduğu sosyal belediyecilik anlayışı ile birlikte vatandaşlarımıza sahip çıkacağız. onların dertlerine derman olacağız. Vatandaşlarımızın geçim sıkıntısı var ve bunu iliklerine kadar hisseden vatandaşlarımız var. Tezgahlarından mutlu bir şekilde ayrılan esnafımızı bile göremiyoruz. herkes çok dertli bir dokunuyorsun bin ah işi diyorsun.”

Filyos'ta BOTAŞ’a ait boru hatlarına saldırı! Jandarma nefes kesti... Filyos'ta BOTAŞ’a ait boru hatlarına saldırı! Jandarma nefes kesti...