Zonguldaklı Danıştay Başkanı Zeki Yiğit, güven tazeledi... Zonguldaklı Danıştay Başkanı Zeki Yiğit, güven tazeledi...
  • Aydın Ergenç’in “Yolsuzluk” iddiasıyla görevden uzaklaştırılması söylemiyle başlayan Türk Kızılay Zonguldak Şube Başkanlığı süreci tek liste ile gidilen kongrede Murat Kanlı’nın Başkan seçilmesiyle sona erdi. Gözler yeni yönetim ve Türk Kızılay Derneği Genel merkezinde…
 
  • Türk Kızılay Zonguldak Şubesi Başkanlığına aylar önce Türk Kızılay Derneği Genel Merkezi tarafından atanan Serap Elibol’un “Geriye doğru çok kira borcu var. Hiç kira alınmamış. Bize de bu kira borçlarına bir şekilde göz yumun diyen insanlar var” sözleri Aydın Ergenç ve Nihat Aygün başkanlığı döneminin araştırılması gerektiğini gözler önüne sererken yeni yönetimin ne yapacağı merak ediliyor.
 
  • Özellikle Aydın Ergenç döneminde itibarsızlaştırılan Türk Kızılay Zonguldak Şubesinin tekrar eski itibarına kavuşması ve hak ettiği yeri alabilmesi için gerçeklerin ortaya çıkıp sorumluların cezalandırılması isteniyor. Süreç nedeniyle Türk Kızılay’ına bağış yapmanın ötesinde kan vermekten bile soğuduklarını söyleyen vatandaşlar, “Güven” sorunu yaşandığına vurgu yaptılar.