AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen ile Hamdi Uçar; Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’ı geçtiğimiz hafta makamında ziyaret ederek Zonguldak genelinde yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.
AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen ile Hamdi Uçar beraberinde AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve AK Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz ile birlikte Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’ı ziyaret etti. Milletvekillerini belediye binası girişinde karşılayan Başkan Demirtaş korona virüs salgını başladığı günden bu yana beldede yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ziyaret haberinde dikkat çeken önemli bir detay ise gözlerden kaçmadı. AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır Milletvekilleri Polat Türkmen ve Hamdi Uçar’ın hemen yanında maskesiz şekilde gülerek sırıtması ise “Korana Virüse” meydan okuyor olarak değerlendirildi.

Zonguldak'ta narkotik operasyonu! Suçüstü yakalandılar... Zonguldak'ta narkotik operasyonu! Suçüstü yakalandılar...

Fotoğrafı konuşturduğumuzda ziyarette herkes kurallara uyarken ve maske ile ziyarete eşlik ederken Fatih Uçar’ın ise gülerek sırıtması ve korana virüs tedbirlerine riayet etmemesi yadırgandı.

HABER: MUSTAFA EMEN