AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan günlerdir, aylardır hakkında çıkan istifa et haberlerine göğüs germeye çalışsa da sonunda dayanamayarak görevi bırakacağını açıkladı.

İl Başkanı Zeki Tosun ile birlikte başarılı bir seçim dönemi geçiren ve Zonguldak’ta 3 Milletvekili farkını koruduğu gibi Merkez, Kozlu ve Kilimli üçgeninde AK Parti bayrağını asmada teşkilat olarak Genel Merkezden okey almasına rağmen bazı iddialardan dolayı istenmeyen adam ilan edilen Mustafa Çağlayan,  basına verdiği önemli demeçlerinden birinden şunları söylemişti.

“AK Parti teşkilatı olarak süreçleri çok iyi yöneten bir partiyiz. Dedikodular, söylentiler bu tür yıpratıcı konuşmalar mutlaka olacaktır. Bizler bu söylentilere göre hareket etmiyor, lafla değil işle icraatlarla konuşuyoruz. Halkımız bizi icraat yapmamız için tercih etmiştir. Yerel seçimlerde bize iş yapın diye yetki verdi. Bu yetkiye dayanarak enerjimizi harcıyoruz. Bu tür iddialara harcayacak zamanımız yok. Milletvekillerimiz, İl Başkanımız ve Belediye Başkanlarımızla uyum içinde çalışıyoruz” şeklinde konuşmuştu.

Ancaaak, sonunda ipler koptu ve Mustafa Çağlayan daha fazla yıpranmayacağını anlamış olacak ki görevi bırakacağını beyan etti. Sevinenler var, üzülenler var. Siyasette bu tür gel-gitmeler her zaman olmuştur olacaktır da. Önemli olan görev alınan süre içerisinde “Vicdanınız” size ne diyor. Bunda bir sıkıntı yoksa sorun da yoktur.

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, geçmiş senelerde Camlı köşkte arşivimden çıkan bu fotoğrafta Mustafa Çağlayan gazeteciliğe heves ederek şunu söylemişti. “Hep sizler soru soruyorsunuz. Şimdi ben sizlere sorular soracağım” diyerek salonu dolaşmıştı.

Kim bilir bundan sonra belki gazetecilik de yapar, ve bir yerlerde yazı yazar ve gelişen konulara açıklık getirir. Neden olmasın…

FOTOĞRAFLAR KONUŞURSA

Sosyal medyadan açıkladı! Sosyal medyadan açıkladı!

HABER: MUSTAFA EMEN