2023-2024 sezonu başında Kırmızı Lacivertlilere katılan Amerikalı pivot oyuncu Sasha Goodlett, saha içerisinde gösterdiği olağanüstü performans ve maç sonunda taraftarlara olan yakınlığıyla Zonguldak'ın sevilen simalarından biri haline geldi.

10 Şubat'ta oynanan Fenerbahçe mücadelesi öncesinde rahatsızlanan Sasha Goodlett, Fenerbahçe, Turgutlu ve Botaş mücadelesini hasta bir biçimde oynadı.

Dar fikstürde hasta haliyle çıktığı 3 maçta da elinden geleni yapan Goodlett, son olarak Botaş Gelişim karşılaşmasında 28 sayı atarak galibiyeti getiren performans sergiledi.

1 yıla yakındır formasını giymeye başladığı kenti kısa süre içerisinde benimseyen Sasha, sahaya yansıttığı güçlü karakteriyle artık insanların gözünde bir Zonguldaklı'dan farksız.

CHP Belediyesi, Nazilli Belediyespor'a verdiği desteği kesti! CHP Belediyesi, Nazilli Belediyespor'a verdiği desteği kesti!

Botaş Gelişim müsabakasının ardından Sasha Goodlett için yapılan bazı yorumlar şu şekilde;
"Hasta hasta bugün en çok sayıyı kazandırdı. Maçtan sonra sıkıştı hava almaya başladı. Üzüldüm haline. Baya hastaydı ama karakteri takımı sahiplenmesi bambaşka bir sporcu ruhu"

"O çok karakterli bir sporcu. Üç gün hastahanede yat sonra öksürükler içinde maça çık takımına liderlik yap. Çok büyüksün Sasha"

"Turgutlu maçında yine hastaydı. Helal olsun canla başla oynadı tebrik ediyorum Sasha"

"Gerçekten maç sonu ne kadar bitkin olduğunu gördük. Helal olsun Sasha'ya ve büyük mücadeleler eden can kızlarımıza, sana ve teknik heyete teşekkürler diliyorum."

Emre Sezer