Alaplı Organize Sanayi Bölgesi'nde ev dekorasyon ürünleri imalatı ve satışı konusunda faaliyete geçecek olan Okyanus Ev Dekorasyon Tekstil San. ve Tic. A.Ş, Kdz. Ereğli İŞKUR Hizmet Merkezi ile iş birliği yaparak 39 kişilik personel talebi için mülakatlarını gerçekleştirdi.

Zonguldak-Ereğli yolunda kaza! Ekipler orada Zonguldak-Ereğli yolunda kaza! Ekipler orada

Firmanın Mali İşler Müdürü Şafak Uğurlu, İnsan Kaynakları Uzmanı Burcu Durak, Üretim Müdürü Şehmus Saydut ve Kdz. Ereğli İŞKUR İşveren Danışmanı Mehtap Hamurcu tarafından 21/22 Aralık 2023 tarihlerinde gerçekleştirilen mülakat sonuçlarına göre; 2 depo görevlisi, 2 kalite kontrolcü, 2 depo sorumlusu, 7 paketleme işçisi, 16 makinacı (dikiş), 6 ortacı, 1 e-ticaret meslek elemanı, 1 idari işler uzmanı, 1 mutfak elemanı ve 1 şoför (yük taşıma) pozisyonları için uygun adaylar belirlendi.

Firmanın, 2024 Ocak ayında işe alınacak olan bu yeni personellerle birlikte büyüme ve istihdam sağlamayı hedeflediği belirtildi. Okyanus Ev Dekorasyon'un bölgedeki ekonomik canlılığa katkıda bulunması ve istihdam olanaklarını artırması bekleniyor.