Ziyaret kapsamında Vali Nurtaç Arslan ve Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu'nu da ziyaret eden Bakan Şimşek, önemli değerlendirmelerde bulundu.

Bartın'a gerçekleştirdiği ziyarette Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Vali Nurtaç Arslan ve Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu ile bir araya geldi. Valilik ve belediye binası ziyaretlerinde ilgili kurum, birim amirleri ve müdürleri tarafından karşılanan Bakan Şimşek'e çiçek takdim edildi.

Bakan Şimşek, Valilik binasında şeref defterine özel bir mesaj yazdı ve burada çalışanlarla birebir tokalaştı. Ardından AK Parti İl Başkanlığı'na geçen Bakan Şimşek, programlarının basına kapalı olduğu ifade edilse de ziyaretler sırasında giriş ve çıkışlarından görüntü alındı.

Bakan Şimşek'in ziyaret programı Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret etmekle devam edecek. Ziyaretlerin sonunda ise işadamları, esnaf ve sivil toplum örgütleri temsilcileri ile bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirilecek. Şimşek, bu toplantıda yerel aktörlerle bölgenin ekonomik ve mali durumu üzerine görüş alışverişinde bulunacak.

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, Bartın'daki ziyaretinde yerel yöneticiler ve iş dünyası temsilcileri ile bir araya gelerek bölgenin ekonomik durumu hakkında değerlendirmelerde bulundu.

İHA

Batı Karadeniz’de yabancı cisim paniği! Batı Karadeniz’de yabancı cisim paniği!

Bartın Haberleri