Zonguldak’ın Alaplı İlçesinde bulunan Alaplı Devlet Hastanesi çalışanlarından temizlik personeli M.M’in gelmeden fazla mesai ile ücret aldığını, aylık nöbet listelerinde ve puantaj listesinde haksız kazanç sağladığını başka bir temizlik görevlisi olan T.U belgeledi. 

M.M isimli temizlik personelinin hastaneye gelmeden kendisine gece masaisi yazdırdığını, işe gelmeden kendisine bayram mesaileri yazdırdığını belirten T.U durumu Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğüne bildirdi.   

HAKSIZ KAZANÇ SAĞLADIĞI BELGELENDİ!
İl Sağlık Müdürlüğü’nden T.U Ya yapılan açıklamada ise “31.05.2023 tarihli dilekçenizde iddia ettiğiniz hususlarda ilgili yaptırılan disiplin soruşturması tamamlanmış olup 06.11.2023 tarihli inceleme raporuna istinaden düzenlenen aynı tarihli tazmin raporuna göre; işçi personel M.M,’ye ait şubat 2023’te 40 saat, Mart 2023’te 52 saat ve Nisan 20232te 60 saat gece çalışması yersiz ödeme olarak değerlendirilmiş olup, adı geçenden tahsil edilmesi kanattı hasıl olunmuştur” denildi.

"Orman benim" kampanyasıyla orman temizliği... "Orman benim" kampanyasıyla orman temizliği...

BAŞHEKİM OLAYA GÖZ MÜ YUMDU?
Alaplı Devlet hastanesi Başhekimi görevinden ayrılan Rabia Beşer Açıkgöz durumu bildiği ve göz yumduğu iddia edilirken hakkında soruşturma açıldığı öğrenildi. Yaşanılan bu skandal olay sonrası müfettişlerin raporu doğrultusunda haksız kazançların kişiden alındığı ama görevine devam ettiği bildirilirken durumu bilen vatandaşlar tarafından ise “Suç var, Ceza Yok” yorumları yapıldı!