Zonguldak Kömürspor'un Bursa Yalova'daki destekçisi Hakan Albayrak, sosyal medya hesabından Zonguldakspor yöneticisi Şükrü Öztürk'ü yerden yere vurdu. Yazdığı yorum yenilir yutulur türden değil.

Kömürspor için şiir yazdı! Kömürspor için şiir yazdı!

Çok tartışılacak ve olay olacak bu sözler sonrası Şükrü Öztürk'ün vereceği cevap şimdiden merak edilirken bu ikili arasındaki paylaşımlar spor kamuoyunda acaba neler oluyor sorularının sorulmasına neden oldu. Görülüyor ki bu ithamlar yargıda cevap bulacak gibi.

Hakan Albayrak'ın ağır paylaşımı şu şekilde:

"Zonguldak Kömürspor ayakçısı devlet memuru bu kulübe ne faydası var niye bu kulüpten uzaklaştırılmıyor bişeylerdenmi korkuyosunuz kimin yalakası bu şahıs Zonguldakspor Orduspor maçında Ordu Eskişehir arasında geçen şampiyonluk mücadelesinde 5-2 yenildiğimiz maçta memleketi satarken Mustafa Sarıgül’e ve şimdiki Ordu belediye başkanı Hilmi Güler’e kaç bin tane bilet verdin bizim taraftarımız bu maça olay çıkartarak girdi para nerde sahtekar anlat bunları beni mahkemeye vereceğine futbolcuların telefonlarını niye topladınız bu maçta bunları anlat. Şerefsizlik yapma beni darlatma daha fazla."