Turizm gelir ve gider revizyonu tamamlandı... Zonguldak, Bartın, Kastamonu, Karabük, Bolu tabloda yer aldı mı? Turizm gelir ve gider revizyonu tamamlandı... Zonguldak, Bartın, Kastamonu, Karabük, Bolu tabloda yer aldı mı?

Olay, Cide-Ağlı karayolu üzerinde bulunan Çocukören köyü yakınlarında yaşandı. Alınan bilgilere göre, Cemal Can (58) isimli sürücü, 34 GCM 114 plakalı Ford marka hafif ticari aracıyla aynı yönde ilerleyen Yaşar Kayıkçı'nın kullandığı 19 RF 612 plakalı traktöre arkadan çarpmamak için manevra yaptı. Ancak bu sırada direksiyon hakimiyetini kaybeden Can, traktörün sol yanına çarparak yoldan çıktı. Kazada, hafif ticari araçta bulunan Cemal Kaba yaralanırken, traktör sürücüsü Kayıkçı ise kazayı yara almadan atlattı.

AW093021_01

Yaralanan Cemal Kaba, olay yerine gelen ambulansla Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kaba'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kaza nedeniyle yola saçılan araç parçaları ise jandarma ekipleri tarafından temizlendi. Kazaya karışan iki araç da çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

AW093021_02

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi. Jandarma ekipleri, kazanın nedeninin belirlenmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Kaza sonrası yolda uzun araç kuyrukları oluştu. Trafik akışının normale dönmesi için ekiplerin çalışmalarını tamamlaması bekleniyor.

HABER MERKEZİ