Projede, Göztepe Köprüsü'nün hem alttan hem üstten genişletilmesi ve köprü yanına 200 araçlık otopark yapılması planlanıyor.

YOL KENARINDAKİ PARKLANMALARIN ÖNÜNE GEÇİLECEK

Murat Sesli, Göztepe Köprüsü'nün mevcut dar yapısının ve bölgedeki yol kenarlarındaki parklanmaların trafik akışını olumsuz etkilediğini belirtti. Özellikle sabah ve akşam saatlerinde yaşanan trafik sıkışıklığını çözmek amacıyla köprüyü genişleteceklerini açıklayan Sesli, bu sayede Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı'nda da trafik akışında iyileşme sağlanacağını ifade etti.

Göztepe Köprüsü'nde Trafik Sorununa Çözüm... Murat Sesli'den Yenilenen Ereğli.. (3)

ALT GEÇİT VE ÜST GEÇİT ÇALIŞMALARI

Sesli'nin paylaştığı projeye göre, Göztepe Köprüsü alttan ve üstten genişletilecek. Bu genişletme çalışmalarının yanı sıra köprü yanına 200 araçlık otopark inşa edilecek. Bu sayede Meydanbaşı ve Erdemir Caddesi'nin otopark sorununa da çözüm getirilmiş olacak.

Göztepe Köprüsü'nde Trafik Sorununa Çözüm... Murat Sesli'den Yenilenen Ereğli.. (1)-1

YÜRÜYEN MERDİVENLER İLE ULAŞIM KOLAYLAŞTIRILACAK

Proje kapsamında Göztepe Köprüsü'nün her iki tarafına da yürüyen merdivenler inşa edilecek. Bu yürüyen merdivenler, sadece köprüye değil, Ereğli'nin farklı bölgelerine de yapılacak. Bu adımın, şehir içi ulaşımını kolaylaştırıcı bir önlem olduğu belirtiliyor.

Göztepe Köprüsü'nde Trafik Sorununa Çözüm... Murat Sesli'den Yenilenen Ereğli.. (5)

Kütüphane var, kitap yok! Kütüphane var, kitap yok!

Murat Sesli, projenin Ereğli halkının beğenisine sunulduğunu ve Göztepe Köprüsü bölgesinde yaşanan trafik sorununu tamamen ortadan kaldırmayı hedeflediklerini belirtti. Proje, bölgedeki ulaşımın daha akıcı ve güvenli hale getirilmesini amaçlıyor.

Göztepe Köprüsü'nde Trafik Sorununa Çözüm... Murat Sesli'den Yenilenen Ereğli.. (4)

Aybüke Ünal

Ereğli Haberleri