2019 senesinde İYİ Parti’den Gökçebey Belediye Başkanlığına seçilen Vedat Öztürk görevde kaldığı 5 sene içerisinde ilçesinde çok güzel çalışmalara imza atarak halkın da taktirini kazandı.

Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Muhammet Yazıcı son yolculuğuna uğurlandı! Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Muhammet Yazıcı son yolculuğuna uğurlandı!

5 sene uzun bir zaman gibi görünse de günler su gibi akıp gitti 2024 yılı gelip çattı. Vedat Öztürk bu defa İYİ Parti’den istifa ederek CHP’ye geçti ve yapılan görüşmelerden sonra CHP’den Belediye Başkanlığına adaylığı kamuoyuna açıklandı.

Vedat Öztürk halkın içinden gelen halk adamı olarak ilçede sevilen biri olması münasebetiyle 31 Mart günü yapılacak olan seçimde de Gökçebey Belediye Başkanlığını yine kazanmasına kesin gözüyle bakılıyor. Gökçebey halkının çoğunluğu böyle diyor.

Vedat Öztürk-6

Hangi parti olmasının önemli olmadığını ve bağımsız olarak aday olsa da Vedat Başkandan vazgeçmeyeceklerini ifade ediyorlar. Gökçebey’de bunlar sıkça konuşulurken fotoğrafı da konuşturursak sandıktan çıkacak halkın tercihi son karardır diyerek tüm adaylara da başarılar dileyelim. Haber-Yorum: Mustafa Emen.