Deplasmanlı Süper Amatör Liginde karşılaşan Akınspor ile Gelikspor maçı savaş alanına döndü. Maçta yumruklar konuşurken 7 kırmızı kart çıktı.

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz "Zonguldak Havzası'nda 1,5 milyar ton bekliyor" CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz "Zonguldak Havzası'nda 1,5 milyar ton bekliyor"

Deplasmanlı Amatör Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Akınspor ile Gelikspor bu gün Ereğli Şehit Vefa Karakudu Standında karşı karşıya geldi. Maçın birinci yarısı 0-0 berabere biterken, ikinci yarıda Gelikspor 10 kişi kaldı. Maçın 90 dakikalık normal süresi tamamlanasının ardından uzatma dakikaları oynanırken Akınsporlu futbolcu, Geliksporlu futbolcuya sert faul yaptı. Bu faulün ardından Gelikspor Antrenörü Savaş Esen Akınspor kulübesine koşarak tekme attı. Bir anda ortalık savaş alanına döndü. İki takım bir birine girerken yumruklar havada uçuştu. Emniyet güçlükleri iki takım ayırmak için yoğun çaba sarf etti. Maçın hakemi iki yöneticiyi ihraç ederken 4 futbolcuya da kırmızı kart gösterdi.