Almanya ve Avrupa’ya döneceklere müjde geldi... Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesinde haftanın Cumartesi günleri de 08:00-12:00 arasına Pcr taraması yapılmasına karar verildi. 

Avrupa Zonguldaklılar Derneği Başkanı Mehmet Karakulak ve Avrupa Zonguldaklılar Derneği Zonguldak Temsilcisi Bünyamin Altundal, Almanya'da yaşayanların yaşadığı sorunları aktardığı yetkililerden somut gelişmeler elde etti.

Kentin göbeğinde büyük rezillik! Kentin göbeğinde büyük rezillik!

Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi yönetimi nezdinde yapılan girişimler sonucunda Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesinde haftanın Cumartesi günleri de 08:00-12:00 arasına Pcr taraması yapılmasına karar verildi.

Özellikle pazartesi sabah uçuşu olan vatandaşlar için çok önem arzeden konunun çözülmesinin kendilerini sevindirdiğini ifade eden Karakulak ve Altundal, "Bugün Halk Sağlığı İl Müdürümüz Dr. Ömer İnan Güven yaptığımız görüşmede Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesinde Pcr Testlerinin tahlillerinin çalışılacağı laboratuarın bir aksilik olmazsa 4 Eylül 2020'den itibaren faaliyete gireceği ve 7 gün hem örnek alınıp hem de testlerin çalışabileceğini öğrendik. Avrupaya giden vatandaşlarımızın önemli probleminin çözümü için iki müjdeli haberi paylaşmaktan mutluluk duyarız. Avrupa'da yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarına hızla çözüm üreten İl Sağlık Müdürümüz Sayın Uzman Dr Ertuğrul Güner, Halk Sağlığı İl Müdürümüz Dr Ömer İnan Güven ve Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimimiz Prof Dr Şenay Özdolap ile Başhekim Yardımcımız Uzman Dr Murat Songür ve Hastane Müdürülerimize sonsuz teşekkür ediyoruz" dediler.