Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçen hafta talimatinı verdiği Mithatpaşa Tünelleri ve Kilimli sahil yolunu kapsayan ikmal ihalesi bugün yapıldı. İhaleyle yüklenici firmanın aldığı projeye hız verildi.

 

Zonguldak tarihinde görülmemiş bir hızla bir hafta içinde gerçekleştirilen ikmal ihalesiyle Mithatpaşa Tünellerinin İkincimakas ve Bağlık tarafındaki kavşaklar ile Kilimli sahil yolunun yapımı sağlanacak.

İhaleye göre 31.12.2021 tarihine kadar tüneller ve yollar biterek tünellerden geçilmeye başlanacak. Kilimli'ye kadar sahil yolu sorunsuz işleyecek.

Konuyla ilgili Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: "Zonguldaklı hemşerilerimize müjde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları ile harekete geçen Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımız Mithatpaşa Tüneli'nin beklenen İkmal ihalesini gerçekleştirdi. Allah'ın izniyle 2021 yıl sonuna kadar Mithatpaşa tüneli inşaatımız tamamlanarak Zonguldaklı hemşerilerimizin hizmetine sunulacaktır."

AYRINTILAR GELİYOR...

 

" width="560">

 

" width="560">

 

 

Zonguldak'ta Emekli Sayısı Rekor Seviyede Zonguldak'ta Emekli Sayısı Rekor Seviyede