Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla, Gençlik ve Spor Bakanlığındaki atamalarda Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür vekili Hakan Yüksel'in atamasının olmaması şaşkınlıkla karşılandı. 

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür vekiliği görevini yürüten ve ataması uzun süredir beklenen Hakan Yüksel'in ataması yine gerçekleşmedi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla, Dışişleri Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Ticaret Bakanlığına ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre, Avusturya Cumhuriyeti nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine Ozan Ceyhun atandı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda açık olan Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Cenap Fillikçioğlu, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Muhittin Özbay, Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ise İlker Ötgünlü uygun görüldü.

Kdz.Ereğli Belediyespor taraftarlarından “Satılmış Ankara” tezahüratı! Kdz.Ereğli Belediyespor taraftarlarından “Satılmış Ankara” tezahüratı!

Zonguldak'taki 3 Ak Parti Milletvekili ile İl Başkanının imzasıyla ataması istendiği öğrenilen Hakan Yüksel'in atamasının niye gerçekleşemediği merak ediliyor.