Belediye Meclis üyesi Özgür Kuru’dan Kozlu halkına mesaj… “Bize sahip çıkın” Belediye Meclis üyesi Özgür Kuru’dan Kozlu halkına mesaj… “Bize sahip çıkın”

 
KAÇAN BALIK BÜYÜK OLUR!
 
- Osmanlı Padişahı Sultan 2. Abdülhamid döneminden itibaren hayata geçirilmesi planlanan Filyos Projesi ile ilgili Bartın ve Karabük’te Milletvekilleri başta olmak üzere bürokrat ve STK’larıyla herkes seferber olurken Zonguldak ne yapıyor?
 
- Yıllardır Zonguldak başta olmak üzere Bartın ve Karabük’ün kurtuluş reçetesi olarak görülen Filyos Projesinde Zonguldak, Bartın ve Karabük’ün gerisinde mi kalıyor? 
 
 
- İktidarı-muhalefetiyle milletvekilleri, bürokratı ve STK’ların bir masa etrafında toplanıp, Sanayi üretiminin çeşitlendirilmesi, Filyos Projesinin kent sanayisine katkısı ve etkisi, Sanayi aktörlerinin Filyos Projesine entegrasyonu ile ilgili fikir alışverişinde bulunduğu Bartın ve Karabük’ün Zonguldak’ı saf dışı bırakmasından endişe ediliyor.
 
- En büyük endişelerden biri de, başından beri Filyos Projesinde yer almaya çalışan KARDEMİR’in Filyos Endüstri bölgesine hava kirliliğine neden olabilecek fabrika kura bilecek olması.