Meteoroloji uyardı! Çöl tozu ve sağanak yağış birçok ili vuracak! Meteoroloji uyardı! Çöl tozu ve sağanak yağış birçok ili vuracak!

Beldenin sağlığını tehdit eden böcek türlerinin engellenmesi amacıyla geniş kapsamlı bir ilaçlama programı başlatıldı.

Belde halkının sağlığını korumak ve rahat bir yaz dönemi geçirmelerini sağlamak için Filyos Belediyesi, sivrisinek, sinek ve haşere oluşumunu engellemek adına durgun sularda larva üremesini önlemek ve çöp konteynerlarında kötü koku ve sivrisinek üremesini engellemek için periyodik ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.

Filyos Beldesi Belediyesi (2)

Belediye yetkilileri, sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları açıklamada, belde halkının sağlığının korunması adına ilaçlama çalışmalarının titizlikle devam ettiğini belirtti.

Filyos Beldesi Belediyesi (3)

Konuyla ilgili olarak Filyos Belediyesi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada; "Beldemiz halkının sağlığının korunması ve rahat bir yaz dönemi geçirebilmesi adına sivrisinek, sinek ve haşere oluşumunun önüne geçilebilmesi için; Belediyemiz ekipleri tarafından durgun sularda larva üremesinin engellenmesi ve çöp konteynerlarında koku ve sivrisinek üremesinin önüne geçilmesi için periyodik ilaçlama çalışmaları devam etmektedir." ifadelerine yer verildi.

663C8864E6Abb

HABER MERKEZİ

Çaycuma Haberleri