Geçtiğimiz 2022-2023 sezonunu şampiyonlukla tamamlayarak 2. Amatör Lig'den 1. Amatör Lig'e yükselen Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde bulunan Filyos Ateşspor Kulübü 2023-2024 sezonu öncesinde çalışmalarına başladı. 

Takım, geçtiğimiz sene boyunca Teknik Antrenör Taner Çalova ile devam eden Filyos Ateşspor Kulübü bu sezonda da yeniden Çalova ile yola yürümeye devam etti. Takım, yönetim kurulu ve futbolcularla toplantı düzenleyerek 2023-2024 sezonunda da başarılı olmak için kollarını sıvadı. 

Kent merkezinde çanta paniği! Ekipler sevk edildi Kent merkezinde çanta paniği! Ekipler sevk edildi

Öte yandan 6 futbolcuyu da renklerine katan Filyos Ateşspor Kulübü, birçok takımda yer alan ve futbol kariyerlerini sürdüren Alperen Akçelebi, İbrahim Çelik, Şenol Çakar, Onur Korkut, Çağatay Can ve Ali Doğan'ı kadrosuna kattı. 

"FORMA SATIYORUZ, REKLAM ALIYORUZ, BAĞIŞ TOPLUYORUZ"

Filyos Ateşspor Kulübü Başkanı Barış Kumbas, belediye destekli bir takım olmadıklarını, yönetim olarak ellerinden gelen gayreti gösteren bir takım olduğunu vurguladı. Başkan Kumbas; "Yönetici arkadaşlarımın üstün çabaları, Filyos esnafı ve büyük Filyos halkının destekleriyle oluşturduğumuz bütçeyle yola devam ediyoruz. Biz çalıştığımız kazandığımız herşeyi takımın tümüyle bölüşen yöneticileriz, bu sene de çeşitli çalışmalarla kulübe gelir sağlamaya çalışıyoruz. Forma satıyoruz, reklam alıyoruz, bağış topluyoruz, kulüp bütçesini toparlamaya çalışıyoruz. Bizler şampiyonluğa inanmış bir kulübüz ve aile ortamında bu takımı gelecek en güzel yerlere getireceğiz" şeklinde konuştu. 

"16 KİŞİLİK KADROMUZA 6 FUTBOLCU KARDEŞİMİZİ TRANSFER ETTİK"

Başkan Kumbas ayrıca; "Bu şehrin takımını ayağa kaldırmak için inanmış ruhlara ihtiyacımız var. İdmanlarımızı aksatmadan sezonu en iyi şekilde değerlendireceğiz. Taraftarımıza verilmiş bir sözümüz var. Geçen sezon güçlü bir kadromuz vardı bu sezon da 16 kişilik kadromuza ek olarak 6 futbolcu kardeşimizi transfer ettik. Birlik beraberliğimize kadromuzun kalitesi eklenince ligi en tepede bitirmeyi hedefliyoruz Allah yardımcımız olsun" diyerek sözlerini tamamladı. 

Editör: İrem Karagöz