Zonguldak’ın yıllardır gündemden düşmeyen bir sıkıntısı da “Yıkılsın-Yıkılmasın” tartışmalarının yaşandığı ancak bir sonuca varılamadığı “Fevkani Köprüsü” önümüzdeki günlerde yıkılacak yıkılmayacak mı?

AK Parti Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, seçim döneminde olsun ve seçim sonrası açıklamalarında Fevkani Köprüsünün mutlaka yıkılacağını ve Zonguldak’ın bu yükten kurtulacağını açıklamıştı.

Kozlu'da silahla tehdit ve işyeri kurşunlama olayına karışan şahıs yakalandı... Kozlu'da silahla tehdit ve işyeri kurşunlama olayına karışan şahıs yakalandı...

Alan, ilk planda icraat olarak sahil bandı projesini hayata sokmuş ve bu projenin yapım çalışmaları devam ediyor. Böyle büyük bir proje çalışmaları devam ederken araya bir de fevkani Köprüsü gibi çok sıkıntı arz eden demir yığınlarının yıkılıp şehrin altını üstüne getirecek çalışmalara girilmesi dolayısıyla da halkı rahatsız edecektir. Biri bitmeden diğerine başlamak ne derece doğru bir hareket olur bunu gerçekten iyi düşünmek gerekir.

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, köprünün bir bölümü görülüyor diğer kısımları ise foto karesinin dışında öyleyse bu işi hayata geçirirken çok iyi düşünmek ve her türlü olasılığı hesap etmek gerekecektir. Köprünün ortadan kalkması demek Zonguldak şehrinin yeni bir düz alana kavuşması ve önünün açılması demektir. Bir başka ifadeyle de köprü yıkılmaya başlandığında uzun süre her şey karışacak demektir, sonuç güzel olacak olsa da bu işler kolay olmuyor. Başkan Alan bakalım nasıl bir düşünceyle ilk kazmayı vurduracak.

Fotoğraflar konuşursa: Haber-Yorum Mustafa Emen