Sizce 90'lı yılların en sevilen oyunu, oyuncağı hangisi? Sizce 90'lı yılların en sevilen oyunu, oyuncağı hangisi?
Yeni değişen yönetmelikle Enerjisa’nın bütün zararları karşılamalı!   FATURALAR ENERJİSA’YA!  
  • Enerjisa’nın Zonguldak halkına çektirdiği eziyetin yankıları devam ediyor. Ocak ve Şubat aylarında kar yağışıyla birlikte günlerce Zonguldak ve Bartın’da kent merkezi ve köylerinin elektriğini kesen ENERJASA’ya tepkiler devam ederken firmanın kuruluşlar ile engelliler başta olmak üzere vatandaşların zararlarını karşılaması isteniyor.
 
  • 29 Aralık 2020 tarihinde yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Enerji Piyasası Denetim Kurulu’nun onay verdiği yönetmelikle belli saat üzerindeki kesintinin sorumluluğu firmaya yüklenirken günlerce süren 2 ayrı kesinti de bu yönetmelik kapsamına giriyor.
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan: ELEKTRİK PİYASASINDA DAĞITIM VE PERAKENDE SATIŞ FAALİYETLERİNE İLİŞKİN KALİTE YÖNETMELİĞİNİN 3. Maddesindeki “pp) Uzun kesinti: Üç dakikadan uzun süren kesintiyi, rr) Uzun süreli kesinti tazminatı: Kentsel dağıtım bölgesinde 10 saati, kentaltı dağıtım bölgesinde 11 saati ve kırsal dağıtım bölgesinde 12 saati aşan ve sebebi şebeke işletmecisi veya dışsal olan kesintiler için; kesintiden etkilenen her bir kullanıcıya dağıtım şirketi tarafından ödenen tazminatı” bölümü Zonguldak ve Bartın’daki kesintileri direk ilgilendiriyor. Buna göre Enerjisa, 10 saatin üzerinde kesinti yapıp mağdur ettiği engelliler başta olmak üzere Zonguldak BEÜ Hastanesi, sanayici, esnaf, vatandaşın zararını karşılamakla hükümlü… 30 gün içinde başvurulması gerektiği belirtildi. İlk başvuruyu yaklaşık 300 bin lira zarara uğrayan Zonguldak BEÜ’nün yaptığı öğrenildi.   DETAYLAR OSMAN SAV’IN YAZISINDA… https://www.imzagazetesi.com.tr/ama-fakat-velakin-cunku/