‘Önümüzde ki dönemlerde kendini ispatlayacaktır’ ‘Önümüzde ki dönemlerde kendini ispatlayacaktır’

Geçtiğimiz günlerde yeni tip koronavirüs (Kovid-19)Hastalığından korunmak yada karşılaştığımız insanları koruma adına 
     Zonguldaklı Sanayci ve İş insanları Derneği (ZONSİAD) başkanı Nejdet Tıskaoğlu ,  Zonguldak ve ilçelerinde sahada çalışan gazetecilere ve Zonguldak ve ilçelerinde bulunan Hastanelere maske dağıttı.
 "Böyle bir zamanda  ZONSİAD’ın  verdiği desteği önemli buluyorum. Hem Gazeteci arkadaşlarımız  hem de karşımızdaki insanların sağlığı için maske önemli. Tıskaoğlu ve yönetiminin Duyarlılığına teşekkür ediyorum”.
        Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeni ile Zonguldak’da sahada haber çalışması yapan ve gazetecilerin virüse yakalanmaması için böyle duyarlılık gösteren tüm ZONSİAD yöneticilerine şükranlarımı sunuyorum.
        ZONSİAD Başkanı Değerli işadamı Tıskaoğlu,  Zonguldak’da yaşayan Gazeteci arkadaşlarımız olaya gidiyorlar veya habere gidiyorlar, sağlık görevlileri gibi gazeteci arkadaşlarımızda insanlar ile temas halinde  gezdiklerinde, ofislerinde, zorunlu olarak dışarı gittiklerinde maskeye ihtiyacı olduğunu belirterek aynı zamanda Farkındalık yaratmak, diğer STK lara örnek olma adına güzel bir örnek teşkil etmiştir.Gazeteci arkadaşlarım adına sayın Tıskaoğluna teşekkür ediyorum.
      ZONSİAD olarak gazeteci arkadaşlarımızın korunması açısından atılan bu adımın diğer STK lara örnek olmasını diliyorum. 
     Zonguldak’ta görev yapan Gazeteci arkadaşlarımız; mümkün oldukça Tüm Türkiyede yaşayan insanların, Zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamalarını ve evlerinde kalmalarını tavsiye ediyorlar.Kurallara uyduğumuzda Sağlıklı bir Türkiye’ye ulaşacağız diye uyarılar yapıyorlar.
     Gazeteci arkadaşlarımızın bu önemli çağrısına kulak verelim ve İnsanlarımızı evde kalmaları için uyarılarımızı devam ettirelim.
       ZONSİAD’ın bu kampanyasına,dağıtım anlamında benimde katkım oldu,bu güzel davranış için şahsımı arayan, ZONSİAD yöneticilerine teşekkürlerini iletmemi isteyen Çaycuma Devlet hastanesi Müdürü Ersin Durmuş,Devrek Devlet hastanesi Müdürü Feti Kuzu,Ereğli Hastane başhekimi,Kilimli semt polk.sorumlu hemşire Gülay Çam,Gelik Belediye başkanı Burhan Sezgin, Zonguldak Gazeteciler cemiyeti başkanı Derya Akbıyık, Karaelmas Gazeteciler derneği önceki başkanı şimdiki yönetim kurulu üyesi Osman Sav, Anadolu ajansının en uzun süre Zonguldak müdürlüğünü yapan Orhan Akyüz,Gazeteci arkadaşlarım Davut Uyar, Barış Doğan, Yeliz Alagöz’ün teşekkürlerini iletiyorum.
      Şahsım ve arkadaşlarım adına ZONSİAD yönetim kurulu başkanı Nejdet Tıskaoğlu’na, Başkan yardımcıları Serpil Cuntay’a, Orhan Bayraklı’ya, sayman,Zekeriya Kabuk’a,Genel sekreter Rukiye Karayağız’a,Yönetim kurulu üyeleri;Ahmet Doruk’a,Sibel Zaloğlu’na,Yüksel Balcı’ya,Murat Kotra’ya,Ahmet Çelik’e,Erol Nalbant’a,Murat Aktaş’a,Samet Eren’e,Asım Cumhur Güner’e,İlhan Yörük’e,Ergün Ece’ye ve bu kampanyada ZONSİAD’a destek veren herkese Teşekkür ediyoruz.   İyiki varsınız…