AK Parti Kilimli Belediye Başkanı ve adayı Kamil Altun 31 Mart seçimleri öncesinde dur durak demeden çalışmalarına yoğun bir tempoda devam ediyor.

2019 seçimlerinde CHP’den belediyeyi devralan ve 5 sene içerisinde yaptığı güzel çalışmalarla Kilimli halkının güvenini kazanan Altun, yeniden bir 5 sene daha kaldığı yerden hayata geçiremediği projelerini yapmak için vatandaşlardan destek istiyor.

Ziraat Bankası emeklileri mağdur mu etti? Emekli promosonunu bekliyor! Ziraat Bankası emeklileri mağdur mu etti? Emekli promosonunu bekliyor!

Gündüzleri esnafları ve akşamları da Ev ziyaretlerine ağırlık veren Başkan Kamil Altun her gittiği yerde ev halkından ve ziyarete gelen komşulardan ilgi görüyor. Özellikle de ev hanımlarının desteğini arkasına alan Altun onların isteklerini tek tek not alarak hizmete birlikte kaldıkları yerden devam edeceklerini ve  Kilimli’yi çok daha yaşanabilir bir ilçe konumuna mutlaka kavuşturacaklarının altını çiziyor.

Başkan Altun’u sıcak bir şekilde ağırlayan vatandaşlar da yeniden kazanması adına yanında olduklarını ifade ederek başkanlarını mutlu bir şekilde uğurluyor. Fotoğrafı konuşturduğumuzda, bu ziyaretlerden birinde Kamil Altun’u hizmetleri konusunda konuşurken görmektesiniz.

Haber-Yorum: Mustafa Emen.