Bartın'da, Milli Eğitim Müdürlüğü personeli olan kadın kiracısı, ev sahibi erkek tarafından şiddete maruz kaldı. İşte olayın ayrıntıları:

Ev sahibi olan M.Y ile Milli Eğitim personeli kiracısı ED arasında yaşanan kira tartışması, şiddete dönüştü. Tartışmanın başlangıcında, ev sahibi M.Y'nin aşırı bir şekilde kira artışı talebi, kiracısı ED tarafından reddedildi.

HEM KADINA HEM KİRACIYA DARP!

Kira tartışması bir süre sonra daha da tırmandı. Ev sahibi M.Y, kira artışı talebini reddedilince, bu kez hediyeymiş gibi sunulan bir şiddet eylemi gerçekleştirdi. Kadın kiracısı ED, ev sahibi M.Y tarafından darp edildi.

ŞİDDETLE KINANDI

Olayın ortaya çıkmasının ardından, Bartın'da ve genel olarak Türkiye'de kamuoyu bu vahşet olayını büyük bir tepkiyle karşıladı. Toplumun çeşitli kesimlerinden kadına şiddetin son bulması ve bu tür olaylara karşı adaletin sağlanması talepleri yükseldi.

Bartın Eğitim Bir-Sen, konuyla ilgili resmi bir açıklama yaparak, "Eğitim Bir Sen her daim mazlumun yanında yer almaktadır. Kadına yönelik menfur saldırıyı şiddetle kınıyoruz ve olayı en ince ayrıntısına kadar incelemeye devam ediyoruz" açıklamasında bulundu.

TÜİK açıkladı! Zonguldak, Bartın, Karabük'e kaç araç tescil edildi? TÜİK açıkladı! Zonguldak, Bartın, Karabük'e kaç araç tescil edildi?