Samsun Haberleri

Samsun haberleri ve güncel Samsun gelişmeleri, Samsun ile ilgili tüm video, Samsun fotoğrafları ve Samsun haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Zonguldak'ta, yeni fikirler ve girişimciler ortaya çıktığında, sıklıkla engelleyici bir yaklaşım sergileniyor. İnovasyon ve güzel girişimler ön plana çıkmak yerine...

ZONGULDAK

Zonguldak, Bartın, Kastamonu, Düzce, Sakarya, Ordu, Giresun, Samsun, Trabzon gibi şehirlerde yetişen fındık için bu seneki fındık fiyatını etkileyen hamle...

ZONGULDAK

Zonguldak, Düzce, Sakarya, Kastamonu, Bartın, Samsun, Giresun, Ordu, Trabzon gibi Karadeniz şehirlerinin geçim kaynağı fındık için yeni bir adım atıldı.

ZONGULDAK

Geçen yıl Temmuz ayında imzalanan sözleşme sonrasında Zonguldak Limanı'ndaki derinleştirme ve temizlik çalışmaları hız kesmeden sürüyor.

ZONGULDAK

Ramazan ayının sona ermesiyle birlikte bu yıl 10-11-12 Nisan tarihlerinde Ramazan Bayramı kutlanacak.

ASAYİŞ

Minibüsün altyapı çalışması için açılan yaklaşık 8 metre derinliğindeki çukura düştü.

ZONGULDAK

Zonguldak, Bartın, Kastamonu, Karabük, Düzce, Bolu dahil 81 ilde operasyon düzenlendi.

ASAYİŞ

Otobüs terminalindeki bir yazıhanede otobüsle köpek gönderme ücreti nedeniyle çıkan kavgada bıçaklanan 17 yaşındaki çocuk yaralandı.

GENEL

Düzce, Samsun, Trabzon dahil 21 ilde DEAŞ operasyonu gerçekleştirildi.

ZONGULDAK

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından Zonguldak dahil 41 ilde narkotik operasyon gerçekleştirildiğini açıkladı.

ASAYİŞ

16 yaşındaki bir kız çocuğu köprüye çıktı. Köprüye intihar etmek için çıkan kıza olay yerine gelen ekipler müdahale etti.

ASAYİŞ

Markette çalışan kız arkadaşıyla tartıştan bir şahıs, kavgayı ayırmak isteyen müdürü bıçakladı.