Memur Haberleri

Memur haberleri ve güncel Memur gelişmeleri, Memur ile ilgili tüm video, Memur fotoğrafları ve Memur haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Türkiye Taşkömürü Kurumu Zonguldak birimi için olmak üzere 8. Derece kadrolara memur alımı gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

GÜNDEM

Temmuz döneminde gerçekleşecek olan zamlar öncesinde, merakla beklenen enflasyon rakamları ve maaşlardaki artışlar gündemdeki yerini koruyor.

GÜNDEM

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) mart ayı enflasyon oranını yüzde 3,16 olarak açıklamasıyla memur ve emeklilerin zam alması kesinleşti.

BOLU

Mengen İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde uzun yıllar görev yapmış olan polis memuru İsmail Elmas, geçirdiği aort damarı ameliyatı sonrasında hayatını kaybetti.

GENEL

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, 5 yıl önceki 2019 yerel seçimlerinde CHP, İYİ Parti ve HDP’nin aldığı belediyelerde bin 400...

ZONGULDAK

Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alımına başvuracak adaylarda bulunması gereken şartlar açıklandı.

GÜNDEM

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, milyonlarca emekliyi sevindirecek bir zam müjdesini duyurdu.

KASTAMONU

Kastamonu Valisi Meftun Dallı, 22 Ocak'ta bir banka şubesinde kalp krizi geçiren 54 yaşındaki Mustafa Bektaşoğlu'na anında müdahalede bulunan polis...

ZONGULDAK

Türk Tarım Orman-Sen Şube Başkan Mithat Bülent Bağcı Cumhurbaşkanından memurlara yönelik müjde beklediklerini ifade etti.

GENEL

Türk Kızılayı, çeşitli pozisyonlarda görevlendirmek üzere yeni memur alımları yapacak. Minimum lise mezuniyeti aranırken, adaylarda 18-40 yaş aralığı şartı aranıyor.

ZONGULDAK

Emekli sayısının en fazla olduğu Zonguldaklı emeklileri de sevindirecek haber Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’dan geldi.

EKONOMİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, SKK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaş artışının yüzde 49,25'e yükseltildiğini açıkladı.