Kestane Haberleri

kestane haberleri ve güncel kestane gelişmeleri, kestane ile ilgili tüm video, kestane fotoğrafları ve kestane haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Zonguldak, Düzce, Sakarya, Kocaeli, Bartın, Karabük ve Kastamonulu vatandaşın ekmek teknesi olan tarım ürünü kestanenin sahtesini piyasaya sürdüler.

ZONGULDAK

Zonguldak, Düzce, Sakarya, Kocaeli, Bartın, Karabük ve Kastamonu'da üretilen ve satışı gerçekleştirilen kestanenin yerine Çin Kestanesi satarak halkın sağlığıyla oynuyorlar.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta kestane fiyatıyla dudak uçuklattı.

ZONGULDAK

Kestane ağaçlarında yaşanan salgın nedeniyle kestane Kg’su 200 TL’den satıldı.

ZONGULDAK

Zonguldak, Kastamonu, Bartın'da yetişen kestaneye büyük ilgi var. Türkiye'nin birçok yerinden gelen vatandaşlar kestane almak için Batı Karadeniz'e akın ediyor.

ZONGULDAK

Kestane balının diyarı Zonguldak'ta kestane fiyatları el yakıyor! Zonguldak’ta kestanenin fiyatı görenleri büyük şok yaşattı. 

ZONGULDAK

Kestane sezonu açıldı ve vatandaş ormana kestane toplamak için gidiyor. Kestane toplayan vatandaş Tarım ve Orman Müdürlüklerine topladığı kestanenin kilosuna...

KASTAMONU

Alınan kararla birlikte ormana vatandaşın parayla giriş yapması ve vatandaşın gelir kaynağı kestaneyi parayı veren toplayabilecekti. Toplanan kestaneden 5O milyar...

ZONGULDAK

Zonguldak kestane üretiminin ve kestane balının merkezi olarak bilinen Batı Karadeniz kentidir.

KASTAMONU

Ormana ücret vermeden giremeyecek olan vatandaş geçimini sağlama derdine girdi. Geçimini kestane toplamaktan sağlayan köylüye geçtiğimiz haftalarda kötü haber verilmişti.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta Dilaver Mahallesinde kestane ağacından düşen 3 başlı kurt görenleri hayrete düşürdü.

ZONGULDAK

Kestane sezonunun açılmasıyla birlikte köylü ormana akın etti. Kestane toplayan köylü bundan sonra para vermeden ormana giremeyecek.