Kars Haberleri

kars haberleri ve güncel kars gelişmeleri, kars ile ilgili tüm video, kars fotoğrafları ve kars haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Zonguldak dahil 41 ilde "NARKOÇELİK-12" operasyonları kapsamında büyük bir başarı elde edildiğini duyurdu.

ASAYİŞ

Piyasa değeri yaklaşık 2,5 milyon lira olan altın yakalandı. Kaçakçıların bu defaki yöntemi yine şaşırttı.

ZONGULDAK

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Zonguldak, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bayburt, Çankırı, Kars, Samsun, Tokat ve Tunceli illerinde yapılacak...

ZONGULDAK

Ülkemizde depremler, sıklıkla yaşanan ve acı tecrübelerle dolu gerçekler arasında yer alıyor.

GENEL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için 3. etap belediye başkan adaylarını belirledi.

GÜNDEM

Türkiye'de üst üste meydana gelen otobüs kazalarına bir yenisi daha eklendi.

ZONGULDAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü vatandaşı uyardı. 15 il için sağanak yağış, fırtına uyarısı yapılarak turuncu ve sarı alarmı verildi.

ZONGULDAK

Zonguldak, Kastamonu, Bartın'da yetişen kestaneye büyük ilgi var. Türkiye'nin birçok yerinden gelen vatandaşlar kestane almak için Batı Karadeniz'e akın ediyor.

GENEL

Meteoroloji uyarı geldi. Trabzon, Rize, Artvin, Bitlis, Kars, Erzurum, Van ve Kırklareli'nde sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

ZONGULDAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz ay Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile 52 şehrin valileri ve kaymakamları değişmişti.

GENEL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bu haftaki hava durumuna dair açıklama yaptı.

GENEL

Meteoroloji bazı bölgelerde sağanak yağış beklenirken 9 kent için için sarı kodlu uyarı yapıldı. Sıcaklığın bu bölgelerde düşeceği duyuruldu...